Geef ze één kans en ze maken twee doelpunten.

Baul Guga

Guga Baul

Is vooral bekend uit het VTM-programma Tegen De Sterren Op, waar hij sinds 2010 diverse bekende gezichten parodieert : Sergio Herman, Tom Boonen. Sporters imiteren is één van zijn specialiteiten. Naast zijn televisiewerk geeft Baul ook theatershows. Baul is zelf voetballer in tweede provinciale en kan als geen ander de kleine kanten van de sporter uitvergroten. In SportStories kan hij zijn hobby glans geven.

Coppens Raf

Raf Coppens

Hoeft niet meer voorgesteld te worden. Coppens draait al bijna 20 jaar mee als cabaretier op televisie en in de theaters. Coppens is een verwoed supporter van voetbalclub Eendracht Aalst en mist geen enkele wielerwedstrijd op televisie. In SportStories vindt Coppens een nieuwe uitdaging om de sportwereld met zijn typische humor uit te kleden.

Goegebeur Steven

Steven Goegebeur

Is de Wayne Rooney van de comedy. Net als de spits van Manchester United is hij een publiekspeler, speelt hij kort op de bal, gaat hij recht op doel af en wil hij scoren. Hij heeft een zeer aangename, vlotte babbel en vooral brengt hij, simpelweg, steengoede humor. Zelfs een publiek dat niet met Goegebeur vertrouwd is, ligt na een paar minuten al dubbel van het lachen.

Steven Mahieu

Mahieu Steven

2011 betekende voor Steven Mahieu het jaar van de grote doorbraak ! De makers van Comedy Casino (Canvas) pikten Mahieu op en lieten hem meteen de 6de reeks van dit populaire comedy-programma aftrappen. Zijn show "Mahieustieus" behoort volgens De Standaard tot de top 5 van de comedy-voorstellingen van 2011. Het buik- en balgevoel van Mahieu levert fijnzinnige sporthumor op.